Av. Tudor Alexandru OanceaTudor Alexandru Oancea, născut în 1977 la Bucureşti, a absolvit Liceul german “Hermann Oberth” (Bucuresti) si apoi, in anul 2000, facultatea de drept la “Universitatea româno-americana din Bucuresti”. Lucrarea de diploma si-a sustinut-o in drept bursier, in perioada in care se puneau bazele acestei materii de drept in Romania.

Deja în timpul studiilor a lucrat ca asistent în cadrul unui proiect de consultanta al Fundatiei Germane a Băncilor de Economii pentru înfiinţarea Bancii de Economii a Romaniei. In cadrul proiectului a colaborat la elaborarea primului proiect de lege privind creditul imobiliar din România.

Începând cu anul 2003 este avocat în cadrul Baroului Bucureşti.

După o experienţă de şase ani într-o firmă de avocatură de dimensiuni medii, unde a imbinat activitatea de instanţă cu cea de consultanta, a devenit cofondatorul societatii de avocati “Oancea Ciociltan & Asociatii”.

În 2004 a fost bursier al BRAK, al Asociaţiei Avocaţilor din Germania si al Baroului Bucureşti. Dupa absolvirea unui curs privind dreptul german a efectuat un stagiu la Societatea de avocati “Schmitz Knoth Wüllrich Marquardt„ de la Bonn. Cu aceasta ocazie si-a apropriat metodele de lucru ale unui birou german de avocatura si a aplicat in practica cunostintele de drept german dobandite.

Av. Tudor Oancea a absolvit cursurile MBA “Management şi inovare” în limba germană, organizat de Academia de Studii Economice Bucuresti si Universitatea din Gelsenkirchen.

Av. Tudor Oancea are cunostinte excelente de limba germana si foarte bune cunostinte de limba engleza.

© 2024 omc-legal