Av. Raluca OanceaRaluca Oancea, nascuta in 1976 la Brasov, a absolvit în 2003 cursurile Facultatii de drept a Universitatii Transilvania – Brasov, dupa ce în anul 2001 absolvise Facultatea de Limbi si Literaturi Straine si un master, specializarea germană şi engleză, la Universitatea din Bucuresti.

Deja din timpul facultatii a acumulat experienta in cadrul unui birou german de avocatura din Bucuresti, in dreptul societatilor comerciale si drept comercial.

In 2005 a fost admisa in avocatura.

In paralel, av. Raluca Oancea a acumulat timp de mai multi ani experienta in implementarea proiectelor UE in domeniul reformei justitiei. Astfel a dobandit o imagine aprofundata asupra organizarii si functionarii sistemului judiciar roman.

În 2010 a fost bursiera a BRAK, a Asociaţiei Avocaţilor din Germania si a Fundatiei IRZ. Dupa absolvirea unui curs de drept german, a efectuat un stagiu la Societatea de avocati “Krah Burghof & Collegen” din Köln. Cu aceasta ocazie a aprofundat metodele de lucru ale unui birou german de avocatura si a facut un schimb activ de experienta cu colegii germani.

In prezent, av. Raluca Oancea este si reprezentanta Fundatiei Germane pentru Cooperare Juridica Internationala (IRZ) in Romania.

Av. Raluca Oancea are cunostinte excelente de germana si engleza.

© 2024 omc-legal